X

Latest News

Educatie ondersteuning 104 kinderen ism Pasuk Foundation 2012-2015

Al sinds 2012 werken we samen met onze Apeldoornse Partner in dit project. De Pasuk Foundation.

We ondersteunen nu al voor het vierde jaar op rij met hen jaarlijks rond de 111 arme kinderen. Deze kinderen komen uit de naast ons centrum gelegen wijken en zijn kinderen van arme en gezinnen met alleenstaande ouder. Deze kinderen kunnen zonder onze steun niet of moeilijk naar school. Onze hulp is het laatste duwtje in de rug voor ouders en kan soms echt het verschil maken dat kinderen wel of niet naar school gaan. Naast de financiering van de schoolkosten die rond de € 6,75 bedragen krijgen de kinderen ook schoolmaterialen.

Ook volgen we de schoolgang van de kinderen en laten we dit ook doen door de wijkofficials met wie we een goede relatie onderhouden. Mocht een kind een tijdje niet naar school gaan, wordt dit direct onderzocht en wordt gesproken met de ouder/begeleider wat hiervan de reden is. Door op deze manier te werken zorgen we ervoor dat we het meeste resultaat behalen en met een klein bedrag een heel groot verschil maken in het leven en de toekomst van een kind.

Zonder school is er weinig hoop op een goede en zelfvoorzienende toekomst. School is nodig om je zelf te ontwikkelen en om verder te komen in het leven. Het vormt en ontwikkelt de kinderen om later zelf in hun eigen levensbehoeften en die van hun kinderen te voorzien.

Hieronder een evaluatie van het schooljaar 2013-2014. Deze evaluatie is opgesteld door onze lokale community medewerker.

Open de link voor de evaluatie : Program evaluation pasuk scholars May 8,2014

 

Tags:

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *