X

Latest News

Let’s Care Productie & Trainingscentrum

SKILLSTRAINING EN PRODUCTIE CENTRUM

In 2015 is het Let’s Care productie- en trainingscentrum opgezet door twee Nederlandse vrijwilligers. Inmiddels hebben we 10 vrouwen uit de wijk opgeleid in het maken van producten als zeep en sieraden. Producten bedenken die makkelijk te maken (en van lokale materialen) zijn voor de verkoop in Nederland bleek nog een hele onderneming. Er komt nogal wat bij kijken vwb import, het vinden van kwalitatief goed materiaal en de verkoop.

Het personeel van Let’s Care is zelf ook aan de slag gegaan met het ontwikkelen en verkopen van  producten zoals onder andere bamboe windlichten.

Natuurlijke zeep met planten en vruchten

Dit is een mooi product van natuurlijke grondstoffen zoals papaya en kokosolie. De verpakking is tevens een zeepdoosje. Geheel 100% (naast de inpakfolie) afbreekbaar, dus geen plastic flacons. Te koop in onze webshop.

Sieraden

Een Nederlandse ontwerpster heeft de ontwerpen gemaakt voor onze sieraden. Deze zijn in januari 2015 gemaakt door de, door ons opgeleide, vrouwen. Zij verdienen hiermee een eigen inkomen en zo kunnen zij hun kinderen weer naar school laten gaan.

Tags:

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *