BESTUUR NEDERLAND

VOORZITTER

Josien Bijl

Internationaal recht en strafrecht

Via mijn zus ben ik bij Let’s Care gekomen. Ik draag deze mooie stichting een heel warm hart toe en ik wil graag mijn talenten inzetten om dit werk en de stichting nog succesvoller te laten worden.

PENNINGMEESTER

Yvonne Drosterij

Financiële dienstverlening

“Voor mij geldt dat ontvangen doorgeven is en mijn passie in dit leven is iets te willen betekenen voor een ander. De zon die in mij schijnt wil ik graag laten schijnen in het hart van diegenen die, waar ook ter wereld, het hard nodig hebben.”

SECRETARIS

Jolanda Vinkers

Familiewetenschappen

”Mijn interesse en passie ligt erin kinderen een veilig thuis te bieden. Een mooie plek waar ze liefdevol, gelukkig en zorgeloos kunnen opgroeien. Zodat zij later op kunnen groeien tot mooie mensen die hun ware potentieel kunnen leven en uitdragen. Let’s Care is een fantastisch initiatief waar ik graag aan bij wil dragen. Op de Filipijnen heb ik gezien hoe mooi dit programma in elkaar zit en het verwarmt mijn hart dat ik hier onderdeel vanuit maak”.

OPRICHTSTER / DIRECTEUR

ing. Erna Vinkers

“Met Let’s Care kan ik mijn doelen en passie vormgeven in het leven, namelijk het bijdragen aan een betere, schonere en gelukkige nieuwe wereld.
We creëren met onze acties en daden de wereld van morgen. Als we om ons heen kijken en we zijn niet tevreden met wat we zien, dan moeten we zelf actie ondernemen en dit veranderen. Binnen Let’s Care wil ik mijn affiniteit, kennis en ervaring op het gebied van milieu, (project) management, procesverbetering en verandering, dramatherapie en persoonlijke ontwikkeling inzetten.”

DIRECTEUR

Renske Bijl -Osmena

“ 5 jaar geleden kwam ik op de Filippijnen terecht en daar heb ik mijn hart verloren. Ik heb daar ook veel armoede gezien en onrecht en ik wil mijn steentje bijdragen om dit recht te zetten. Met mijn Filipijnse partner ga ik settelen op de Filippijnen en wil ik Let’s Care nog succesvoller maken. Mijn expertise ligt op het gebied van financiële administratie en toerisme. Kinderen hebben mijn hart en voor deze kinderen die het moeilijk hebben wil ik me 100% inzetten. 

AMBASSADEURS

Dit zijn mensen die zich actief inzetten voor het succes van Let’s Care en de projecten. Wilt u ook bijdragen aan een mooiere wereld? Wordt dan ook ambassadeur neem contact met ons op.

In memorie: Jo Vinkers
Actief binnen hervormde kerk Beekbergen en administratie

Judith Meijer
Organisatie deskundige