BESTUUR NEDERLAND

VOORZITTER

Renske Bijl

Directeur Volunteer, study en Travel programma

“Sinds ik 5 jaar geleden op de Filipijnen terecht kwam heeft dit land mijn hart gestolen. Ik heb mijn ervaring kennis en achtergrond in Toerisme gebruikt voor programma’s op het gebied van stagiares, vrijwilligers en toeristen daar reeds ingezet. Ik ben sinds vorig jaar mede compagnon geworden van Stichting Let’s Care en zal me samen met mijn Filipijnse partner vestigen op de Filipijnen om van Let’s Care een nog groter succes te maken. Er is zoveel onrecht wat we recht kunnen zetten. Ik wil en ga mij met hart en ziel inzetten voor de kinderen in moeilijke situaties die onze hulp zo hard nodig hebben. De sky is no limit, we will reach for the stars”

PENNINGMEESTER

Yvonne Drosterij

Financiële dienstverlening

“Voor mij geldt dat ontvangen doorgeven is en mijn passie in dit leven is iets te willen betekenen voor een ander. De zon die in mij schijnt wil ik graag laten schijnen in het hart van diegenen die, waar ook ter wereld, het hard nodig hebben.”

SECRETARIS

Jolanda Vinkers

Familiewetenschappen

”Mijn interesse en passie ligt erin kinderen een veilig thuis te bieden. Een mooie plek waar ze liefdevol, gelukkig en zorgeloos kunnen opgroeien. Zodat zij later op kunnen groeien tot mooie mensen die hun ware potentieel kunnen leven en uitdragen. Let’s Care is een fantastisch initiatief waar ik graag aan bij wil dragen. Op de Filipijnen heb ik gezien hoe mooi dit programma in elkaar zit en het verwarmt mijn hart dat ik hier onderdeel vanuit maak”.

DIRECTEUR

ing. Erna Vinkers

Let’s Care programma’s en Projecten

“Met Let’s Care kan ik mijn doelen en passie vormgeven in het leven, namelijk het bijdragen aan een betere, schonere en gelukkige nieuwe wereld.
We creëren met onze acties en daden de wereld van morgen. Als we om ons heen kijken en we zijn niet tevreden met wat we zien, dan moeten we zelf actie ondernemen en dit veranderen. Binnen Let’s Care wil ik mijn affiniteit, kennis en ervaring op het gebied van milieu, (project) management, procesverbetering en verandering, dramatherapie en persoonlijke ontwikkeling inzetten.”

AMBASSADEURS

Dit zijn mensen die zich actief inzetten voor het succes van Let’s Care en de projecten. Wilt u ook bijdragen aan een mooiere wereld? Wordt dan ook ambassadeur neem contact met ons op.

In memorie: Jo Vinkers
Actief binnen hervormde kerk Beekbergen en administratie

Judith Meijer
Organisatie deskundige