DutchEnglish

Bestuur

Bestuur

Het bestuur van Let’s Care is verdeeld over een sectie dat zich in Nederland actief houdt en een sectie die actief is in de Filipijnen. De Filipijnen heeft iedereen in het bestuur hun hart overgenomen en iedereen heeft een passie om te werken aan een mooiere wereld voor iedereen.

Erna Vinkers

Functie: Oprichtster/ directeur

“Met Let’s Care kan ik mijn doelen en passie vormgeven in het leven, namelijk het bijdragen aan een betere, schonere en gelukkige nieuwe wereld.
We creëren met onze acties en daden de wereld van morgen. Als we om ons heen kijken en we zijn niet tevreden met wat we zien, dan moeten we zelf actie ondernemen en dit veranderen. Binnen Let’s Care wil ik mijn affiniteit, kennis en ervaring op het gebied van milieu, (project) management, procesverbetering en verandering, dramatherapie en persoonlijke ontwikkeling inzetten.”

Renske Bijl -Osmena

Functie: Directeur
Expertise: Financiële administratie/Toerisme

“ 5 jaar geleden kwam ik op de Filippijnen terecht en daar heb ik mijn hart verloren. Ik heb daar ook veel armoede gezien en onrecht en ik wil mijn steentje bijdragen om dit recht te zetten. Met mijn Filipijnse partner ga ik settelen op de Filippijnen en wil ik Let’s Care nog succesvoller maken. Mijn expertise ligt op het gebied van financiële administratie en toerisme. Kinderen hebben mijn hart en voor deze kinderen die het moeilijk hebben wil ik me 100% inzetten.”

Josien Bijl

Functie: Voorzitter
Expertise: Internationaal recht en strafrecht

“Via mijn zus ben ik bij Let’s Care gekomen. Ik draag deze mooie stichting een heel warm hart toe en ik wil graag mijn talenten inzetten om dit werk en de stichting nog succesvoller te laten worden.”

Yvonne Drosterij

Functie: Penningmeester
Expertise: Financiële dienstverlening

“Voor mij geldt dat ontvangen doorgeven is en mijn passie in dit leven is iets te willen betekenen voor een ander. De zon die in mij schijnt wil ik graag laten schijnen in het hart van diegenen die, waar ook ter wereld, het hard nodig hebben.”

Jolanda Vinkers

Functie: Secretaris
Expertise: Familiewetenschappen

”Mijn interesse en passie ligt erin kinderen een veilig thuis te bieden. Een mooie plek waar ze liefdevol, gelukkig en zorgeloos kunnen opgroeien. Zodat zij later op kunnen groeien tot mooie mensen die hun ware potentieel kunnen leven en uitdragen. Let’s Care is een fantastisch initiatief waar ik graag aan bij wil dragen. Op de Filipijnen heb ik gezien hoe mooi dit programma in elkaar zit en het verwarmt mijn hart dat ik hier onderdeel vanuit maak”.

'Help Let's Care op een andere manier'

Wij hopen op uw hulp en zouden zeer
blij zijn als u donateur wordt bij ons.

April Mae V. Carrillo

Functie: Vice voorzitter
Expertise: Bachelor of Science in Information Technology

Vianne Tumala

Functie: Secretaris Filipijnen
Expertise: Bachelor of Science in Psychology

Josphine Crecsncio

Functie: Auditors
Expertise: Tourism and Travel

Let's sponsor our work!

Help direct mee aan een
betere wereld voor iedereen.

Let's get up to date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
en actuele ontwikkelingen.