Let’s care viert 10 jarig jubileum!

Happy Birthday Let’s Care!
Let’s Care is eergisteren 10 jaar geworden. We zijn heel trots dat we deze mijlpaal bereikt hebben.. Elk jaar heeft een steen bijgedragen aan de succesvolle stichting die er nu staat. Het heeft heel wat bloed, zweet en tranen gekost. Zonder jullie steun hebben we ons werk vanaf de grond af aan nooit zo kunnen opbouwen. Dankzij mensen zoals jij kunnen wij samen werken aan een betere wereld en beschermen we kwetsbare kinderen.
Wij zijn op zoek naar meer supporters, zoals jij. Iemand die wij onze vriend kunnen noemen en deel wil uitmaken van de wereldwijde Let’s Care familie. Ken jij iemand die ons in zijn/haar armen wil sluiten en ons financieel wil ondersteunen.
Ons doel is om voor het einde van het jaar 100 nieuwe donateurs te werven. vrienden die met een maandelijks bedrag van bijvoorbeeld € 10,- periodiek zouden willen ondersteunen. Een klein bedragje wat iedereen wel kan missen zodat wij meer zekerheid hebben om hopelijk de komende 10 jaar met volle kracht verder te gaan, uit te breiden en nog veel meer op een veel grotere schaal te kunnen bewerkstelligen.
We hebben tot nu toe 13 nieuwe vrienden verwelkomd. Word jij de volgende?!

Let's sponsor our work!

Help direct mee aan een
betere wereld voor iedereen.

Let's get up to date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
en actuele ontwikkelingen.