HET PROJECT

Straatjongens krijgen binnen dit project de mogelijkheid om naar school te gaan en worden begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling. Door bijles, begeleiding en activiteiten worden vaardigheden aangeleerd. Ook worden  ouders meer bij het welzijn van hun zoons betrokken.

DE WERKZAAMHEDEN

Als vrijwilliger kun je bijles en trainingen geven, bijvoorbeeld in timmeren, zingen, sport, tekenen, engelse taal, computervaardigheden etc. Tijdens de schoolperiode vinden werkzaamheden alleen op zaterdag plaats, in de vakanties in april en mei, ook doordeweeks.

Kijk verder voor praktische informatie en kosten of ga direct naar het aanmeldformulier.

Ervaringen….

De Filippijnen met haar vele stranden, kleurrijke koraalriffen en indrukwekkende rijstterrassen is echt een heerlijke vakantiebestemming. Toch krijg je als toerist slechts een oppervlakkige indruk van de cultuur. Je ontdekt het land pas écht als je een tijdje meedraait in het dagelijks Filippijnse leven.

MARTIJN ROS, Donor van Educational Support Programma

“- een plaats waar je met open armen ontvangen wordt door warme, lieve mensen!!! – een plaats waar je je direct thuis voelt door de openheid van de mensen!!! – een plaats waar je zoveel mensen kunt helpen!!! 

ISABEL HARTHEEL (BELGIE), Vrijwilliger van de tandheelkundige missie

“Dit was een onvergetelijke ervaring voor mij! Wat geweldig om te zien hoe goed de projecten zijn opgezet en hoe blij de meisjes zijn en hoe goed alles is geregeld.

JO (NEDERLAND)

Ik heb in het home for girls een fantastische tijd gehad. De meisjes, het welkom en het afscheid waren hartverwarmend. Het heeft me erg geraakt en een stukje van mijn hart heb ik daar achter gelaten. 

JOLANDA
Lees alle ervaringen