Productie & trainingscentrum en volle gang

Sinds september 2014 zijn we druk bezig om het productie- en trainingscentrum op te zetten.

De producten worden zoveel mogelijk duurzaam gemaakt van natuurlijke en/of gerecyclede materialen. De 3 P’s van People, Planet en Profit worden door ons hoog in het vaandel gehouden. Op deze manier dragen we het meeste bij aan een duurzame aarde.

Een Nederlandse sieraden ontwerpster heeft ontwerpen gemaakt voor sieraden die worden gemaakt van lokale en natuurlijke materialen.

Voor de vrouwen en meiden die in het productiecentrum werken betekent dit een verbetering in hun leven. Ze worden opgeleid, krijgen zo nieuwe vaardigheden en ontvangen een kleine dagvergoeding. Op termijn, als de productie en de verkoop goed lopen, zullen ze meer kunnen verdienen. We willen hiermee bijdragen aan de financiële zelfstandigheid en daardoor emancipatie van vrouwen. Er zijn veel vrouwen die in een slechte thuissituatie zitten waar ze worden mishandeld, maar aangezien ze financieel afhankelijk zijn van hun man is weggaan geen optie. Op termijn willen we meer vrouwen helpen zodat zij zelfstandig kunnen worden en hun eigen toekomst kunnen kiezen.

Wie mee wil denken of doen in het succes van ons Let’s Care Productie & Trainingscentrum wordt van harte uitgenodigd.

Deel dit bericht:
FacebookLinkedInWhatsAppE-mail

Let's sponsor our work!

Help direct mee aan een
betere wereld voor iedereen.

Let's get up to date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
en actuele ontwikkelingen.