Let’s care viert 6e verjaardag op de Filipijnen

Het is alweer 6 jaar geleden dat we voet aan wal zetten in San Jose Antique en daar de eerste meisjes opvingen. Op 27 juni 2011 is ons project daar de lucht in gegaan en officieel geopend. Ondertussen bestaan we alweer 6 jaar! Daar zijn we heel trots op en erg blij mee. Want dit is zeker niet zonder de nodige inspanningen, hobbels en uitdagingen verlopen.

Ondertussen hebben we al zo’n 90 mishandelde en misbruikte meisjes kunnen helpen. Hebben we 400 kinderen geholpen met educatie, 90 straatjongens geholpen met een nieuwe toekomst, 1000 mensen die getroffen zijn door tyfoon Haiyan geholpen met een nieuw huis, medicijnen, vissersmaterialen en voedsel en in drie gemeenten is het preventie programma kindermisbruik opgezet en kunnen overheden nu zelfstandig deze problematiek aanpakken. We hebben 650 arme kinderen en mensen geholpen met tandheelkundige hulp en 1250 kinderen en arme mensen met oogzorg en brillen.

Met uw hulp kunnen we dit belangrijke werk door laten gaan. Onze focus voor dit jaar is om een expertise centrum te worden in trauma behandeling. We hebben hierin de nodige stappen al gezet. Dit middels het aantrekken van het juiste personeel en het volgen van trainingen. In oktober van dit jaar zal een Nederlandse ervaren management assistente naar de Filipijnen gaan om daar de behandel protocollen op te zetten en ons nieuwste Work, study en Travel programma van de grond te helpen.

Let's sponsor our work!

Help direct mee aan een
betere wereld voor iedereen.

Let's get up to date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
en actuele ontwikkelingen.