HET PROJECT

De ecologische boerderij van Let’s Care waar groente verbouwd wordt, fruit wordt geteeld en kippen worden gehouden. Op termijn moet dit uitgroeien tot een trainingscentrum voor de ecologische voedselverbouw. Op dit moment wordt de boerderij ook gebruikt voor de voedselvoorziening voor het Let’s Care Home for Girls.

DE WERKZAAMHEDEN

Je kunt helpen met het verbouwen en oogsten van deze gewassen en het verzorgen van de dieren. De boerderij ligt buiten San José. Wanneer je hier werkt kun je ervoor kiezen om op de boerderij te verblijven of in de stad, samen met vrijwilligers van de andere projecten.

Kijk verder voor praktische informatie en kosten of ga direct naar het aanmeldformulier.

Ervaringen….

De Filippijnen met haar vele stranden, kleurrijke koraalriffen en indrukwekkende rijstterrassen is echt een heerlijke vakantiebestemming. Toch krijg je als toerist slechts een oppervlakkige indruk van de cultuur. Je ontdekt het land pas écht als je een tijdje meedraait in het dagelijks Filippijnse leven.

MARTIJN ROS, Donor van Educational Support Programma

“- een plaats waar je met open armen ontvangen wordt door warme, lieve mensen!!! – een plaats waar je je direct thuis voelt door de openheid van de mensen!!! – een plaats waar je zoveel mensen kunt helpen!!! 

ISABEL HARTHEEL (BELGIE), Vrijwilliger van de tandheelkundige missie

“Dit was een onvergetelijke ervaring voor mij! Wat geweldig om te zien hoe goed de projecten zijn opgezet en hoe blij de meisjes zijn en hoe goed alles is geregeld.

JO (NEDERLAND)

Ik heb in het home for girls een fantastische tijd gehad. De meisjes, het welkom en het afscheid waren hartverwarmend. Het heeft me erg geraakt en een stukje van mijn hart heb ik daar achter gelaten. 

JOLANDA
Lees alle ervaringen