Stichting Let's Care

Let’s Care is als stichting in januari 2008 in het leven geroepen om projecten te realiseren die ten dienste staan aan het creëren van een mooiere wereld voor iedereen.

In concreto voeren we nu een project uit dat betrekking heeft op de opvang, traumaverwerking en educatie van misbruikte en/of mishandelde kansarme kinderen in de Filipijnen en het bieden van een blijvende verbetering in hun woon- en werksituatie.

We proberen zoveel mogelijk mensen onderdeel te laten worden van onze projecten. Iedereen heeft een bijdrage te leveren. Of het nu financieel, materieel of door mee te werken is.

Onze mensen

De stichting wordt gerund door betrokken en deskundige mensen. Op de Flipijnen is door ons de stichting Let Us Care Foundation inc. opgericht.

Op het operationele niveau draaien de projecten al grotendeels zelfstandig. Dit kan doordat we bekwame, goed opgeleide en ervaren werknemers hebben op de Filipijnen. We beheersen, bewaken en verbeteren alle projecten en processen middels een kwaliteitsmanagement systeem. Dit zorgt voor een efficiënt en effectief gebruik van mensen en middelen. We bewaken de besteding van projectgelden door begeleiding en controle ter plekke.

Transparantie en inzichtelijkheid in onze organisatie en financiën is ons uitgangspunt en we waken ervoor dat alle middelen aan het project ten goede komen. Hierdoor zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk kinderen geholpen kunnen worden met de door u gedoneerde bijdrage.

'Samen werken aan een mooiere wereld'

Wij hopen op uw hulp en zouden zeer
blij zijn als u donateur wordt bij ons.

Wij zijn een door de belastingdienst erkend goed doel, giften zijn aftrekbaar van de belasting. Kijk voor meer informatie op anbi.nl

Wat hebben wij bereikt?

We zijn sinds 2011 operationeel. Zo hebben we nu al zo’n 80 mishandelde en misbruikte meisjes kunnen helpen. Hebben we 400 kinderen geholpen met educatie en geholpen aan een nieuwe toekomst, en in drie gemeenten is het preventie programma kindermisbruik opgezet. We hebben 650 arme kinderen en mensen geholpen met tandheelkundige hulp en 1250 kinderen en arme mensen met oogzorg en brillen.

Let's sponsor our work!

Help direct mee aan een
betere wereld voor iedereen.

Let's get up to date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
en actuele ontwikkelingen.