Project omschrijving

LET’S CARE JEWELRY LIGT NU IN 9 WINKELS !

We zijn blij en trots dat Let’s Care Jewelry nu in verschillende winkels te koop is! Wilt u deze mooie, unieke sieraden kopen en hiermee tevens Let’s Care steunen, dan kan dat nu! Wees er als eerste bij om deze unieke producten te dragen.

VERKOOPPUNTEN

Zondag (Amsterdam) www.zondagamsterdam.nl Willemsparkweg 161

Brandmission (Haarlem) www.brandmission.nl  Zijlstraat 80

Smaak (Apeldoorn) www.smaak.to  Koninginnelaan 80

Fashion Factory (Apeldoorn) winkelcentrum De Egelantier; De Egelantier 328

Central Park (Apeldoorn) www.central-park.nl Kapelstraat 1 Apeldoorn

We houden u via onze website op de hoogte van nieuwe verkooppunten.

Ervaringen….

De Filippijnen met haar vele stranden, kleurrijke koraalriffen en indrukwekkende rijstterrassen is echt een heerlijke vakantiebestemming. Toch krijg je als toerist slechts een oppervlakkige indruk van de cultuur. Je ontdekt het land pas écht als je een tijdje meedraait in het dagelijks Filippijnse leven.

MARTIJN ROS, Donor van Educational Support Programma

“- een plaats waar je met open armen ontvangen wordt door warme, lieve mensen!!! – een plaats waar je je direct thuis voelt door de openheid van de mensen!!! – een plaats waar je zoveel mensen kunt helpen!!! 

ISABEL HARTHEEL (BELGIE), Vrijwilliger van de tandheelkundige missie

“Dit was een onvergetelijke ervaring voor mij! Wat geweldig om te zien hoe goed de projecten zijn opgezet en hoe blij de meisjes zijn en hoe goed alles is geregeld.

JO (NEDERLAND)

Ik heb in het home for girls een fantastische tijd gehad. De meisjes, het welkom en het afscheid waren hartverwarmend. Het heeft me erg geraakt en een stukje van mijn hart heb ik daar achter gelaten. 

JOLANDA
Lees alle ervaringen