Training family empowerment

Project omschrijving

TRAINING FAMILIY EMPOWERMENT

Het programma “Training Family Empowerment” zijn wij gestart om de ouders/verzorgers van de  kinderen uit onze projecten te voorzien van informatie, tools en communicatie manieren. Onderdelen van dit programma zijn; hoe om te gaan met kinderen, budgettering, family planning en geweldloze communicatie. Dit doen we tijdens verschillende bijeenkomsten in het jaar. Dit zorgt voor meer ondersteuning op het thuisfront en tevens zorgt het ervoor dat de re-integratie van het kind en de begeleiding bij de studie beter verloopt.

Ervaringen….

De Filippijnen met haar vele stranden, kleurrijke koraalriffen en indrukwekkende rijstterrassen is echt een heerlijke vakantiebestemming. Toch krijg je als toerist slechts een oppervlakkige indruk van de cultuur. Je ontdekt het land pas écht als je een tijdje meedraait in het dagelijks Filippijnse leven.

MARTIJN ROS, Donor van Educational Support Programma

“- een plaats waar je met open armen ontvangen wordt door warme, lieve mensen!!! – een plaats waar je je direct thuis voelt door de openheid van de mensen!!! – een plaats waar je zoveel mensen kunt helpen!!! 

ISABEL HARTHEEL (BELGIE), Vrijwilliger van de tandheelkundige missie

“Dit was een onvergetelijke ervaring voor mij! Wat geweldig om te zien hoe goed de projecten zijn opgezet en hoe blij de meisjes zijn en hoe goed alles is geregeld.

JO (NEDERLAND)

Ik heb in het home for girls een fantastische tijd gehad. De meisjes, het welkom en het afscheid waren hartverwarmend. Het heeft me erg geraakt en een stukje van mijn hart heb ik daar achter gelaten. 

JOLANDA
Lees alle ervaringen
Ga naar de bovenkant