HET PROJECT

Dit is het lokale ziekenhuis van de provincie Antigua, gelegen in San José. De middelen van het ziekenhuis en het opleidingsniveau van het personeel zijn erg beperkt.

DE WERKZAAMHEDEN

Iedereen met affiniteit met de medische wereld kan een bijdrage leveren in het ziekenhuis. Wanneer je een medische achtergrond hebt is het mogelijk om echt geneeskundige werkzaamheden uit te voeren, maar ook niet-medici kunnen helpen bij bijvoorbeeld het verzorgen van patiënten.

Kijk verder voor praktische informatie en kosten of ga direct naar het aanmeldformulier.

Ervaringen….

De Filippijnen met haar vele stranden, kleurrijke koraalriffen en indrukwekkende rijstterrassen is echt een heerlijke vakantiebestemming. Toch krijg je als toerist slechts een oppervlakkige indruk van de cultuur. Je ontdekt het land pas écht als je een tijdje meedraait in het dagelijks Filippijnse leven.

MARTIJN ROS, Donor van Educational Support Programma

“- een plaats waar je met open armen ontvangen wordt door warme, lieve mensen!!! – een plaats waar je je direct thuis voelt door de openheid van de mensen!!! – een plaats waar je zoveel mensen kunt helpen!!! 

ISABEL HARTHEEL (BELGIE), Vrijwilliger van de tandheelkundige missie

“Dit was een onvergetelijke ervaring voor mij! Wat geweldig om te zien hoe goed de projecten zijn opgezet en hoe blij de meisjes zijn en hoe goed alles is geregeld.

JO (NEDERLAND)

Ik heb in het home for girls een fantastische tijd gehad. De meisjes, het welkom en het afscheid waren hartverwarmend. Het heeft me erg geraakt en een stukje van mijn hart heb ik daar achter gelaten. 

JOLANDA
Lees alle ervaringen