Rondreizen en excursies

De Filipijnen is nét even anders dan de rest van Azië. Denk aan meer dan zevenduizend bergachtige eilanden met jungles, rijstvelden, parelwitte stranden en mega-steden. Palmbomen, bootjes en de kermisachtige jeepneys; populaire vervoermiddelen versierd met bonte graffiti en blinkend chroom. En miljoenen vriendelijke Filipino’s; mensen die met een lach en een knipoog in het leven staan en een diepgewortelde liefde voor karaoke.

Overzicht van alle excursies

Previous
Next

Je zou haast vergeten dat dit ook het land is dat geteisterd wordt door onderdrukking, natuurrampen en een explosieve bevolkingsgroei. Juist dit laatste maakt het zo moeilijk om de armoede te bestrijden. Zo’n 40% van de bevolking leeft van minder dan $2 per dag.

De Filipijnen is, door de kolonisatie door Spanje en door het bestuur van Amerika, een mix van Aziatisch en Westers door elkaar. De bevolking is voor het grootste deel katholiek. De mensen zijn enorm gastvrij en vriendelijk en je zult met open armen ontvangen worden. De Filipijnen is een land met mooie natuur waar het grote toerisme nog niet aanwezig is.

Om je zoveel mogelijk van de de Filipijnen te laten zien bieden wij door de hele regio excursies aan. Natuurlijk leer je de plaatselijke bevolking kennen door bezoekjes aan de markt en de rijstvelden, maar ook door rondgeleid te worden door de wijk waar Let’s Care is gevestigd. Daarnaast kun je ook gaan zwemmen en snorkelen, de binnenlanden in om de prachtige natuur te bekijken of gaan ziplinen over een prachtige rivier. Dit is maar een kleine greep uit de mogelijkheden die er zijn. We hebben het programma zo uitgebreid mogelijk gemaakt, omdat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft!

Wil je meer weten? Klik hier voor een uitgebreide excursie informatie.

Let’s sponsor our work!

Help direct mee aan een
betere wereld voor iedereen.


Doneren

Let’s get up to date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.