HET PROJECT

Let’s Care werkt samen met verschillende scholen op de Filipijnen waar jij als vrijwilliger kunt meehelpen. Deze scholen zijn geen onderdeel van Let’s Care zelf, maar het zijn wel onder andere de scholen waar de kinderen van Let’s Care projecten naartoe gaan.

DE WERKZAAMHEDEN

Als vrijwilliger kun je hier lesgeven aan kinderen van 3 tot 16 jaar, afhankelijk van jouw voorkeuren. De voertaal is Engels. Je kunt lesgeven in vakken als rekenen, Engels, computervaardigheden, muziek, sport en scheikunde. Het schooljaar loopt van juni tot en met maart.

Wil je onderzoek doen of stage? Dat kan. Vertel ons je wensen en dan zoeken we samen iets op maat.

Kijk verder voor praktische informatie en kosten of ga direct naar het aanmeldformulier.

Ervaringen….

De Filippijnen met haar vele stranden, kleurrijke koraalriffen en indrukwekkende rijstterrassen is echt een heerlijke vakantiebestemming. Toch krijg je als toerist slechts een oppervlakkige indruk van de cultuur. Je ontdekt het land pas écht als je een tijdje meedraait in het dagelijks Filippijnse leven.

MARTIJN ROS, Donor van Educational Support Programma

“- een plaats waar je met open armen ontvangen wordt door warme, lieve mensen!!! – een plaats waar je je direct thuis voelt door de openheid van de mensen!!! – een plaats waar je zoveel mensen kunt helpen!!! 

ISABEL HARTHEEL (BELGIE), Vrijwilliger van de tandheelkundige missie

“Dit was een onvergetelijke ervaring voor mij! Wat geweldig om te zien hoe goed de projecten zijn opgezet en hoe blij de meisjes zijn en hoe goed alles is geregeld.

JO (NEDERLAND)

Ik heb in het home for girls een fantastische tijd gehad. De meisjes, het welkom en het afscheid waren hartverwarmend. Het heeft me erg geraakt en een stukje van mijn hart heb ik daar achter gelaten. 

JOLANDA
Lees alle ervaringen