Stagiaire Eva in het ziekenhuis van San Jose

Van vitale functies checken tot het doorknippen van een navelstreng. Van after-duty drankjes met collega’s tot het ondersteunen van familie van een zieke patiënt. Van hechtingen verwijderen tot vaccinaties uitdelen. Hoofdwonden, zwangere vrouwen, infecties, hechtingen, pasgeboren baby’s en bloedtransfusies passeren hier aan de lopende band de revue. Naast de vele verpleegkundige handelingen zoals infusen aansluiten, katheteriseren, wondzorg en injecteren, sta ik de ene dag een kindje ter wereld te brengen en de andere dag in mijn scrubsuit te ondersteunen in de operatie kamer.

Soms met tranen van het lachen tot het inhouden van mijn adem in een moeilijke situatie. Wat een verschil met Nederland. Een enorme ervaring rijker en met een ontzettend grote hoeveelheid nieuwe kennis, loop ik trots het ziekenhuis uit op mijn witte crocs.

Stichting Let’s Care heeft het fantastisch voor mij geregeld allemaal en ik zit in een super leuk vrijwilligers huis met daarbij leuke excursies die georganiseerd worden. Deze once in a life time ervaring pakt niemand mij meer af! 💊💉😷 Ik kan het elke student of vrijwilliger aanraden!! It’s more fun in the Philipines 🙂

Let's sponsor our work!

Help direct mee aan een
betere wereld voor iedereen.

Let's get up to date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
en actuele ontwikkelingen.