Stage lopen, onderzoek doen of werken op de Filipijnen

Vrijwilligerswerk, stage of onderzoek doen in het buitenland combineren met reizen door een prachtig ongerept land. Een betere manier om een land te leren kennen bestaat natuurlijk niet! Door mee te doen aan het Work, Study & Travel programma van Let’s Care ondersteun je de plaatselijke bevolking en laten de inwoners van San José aan jou zien hoe prachtig de Filipijnen zijn!

Je kunt werken binnen de verschillende ontwikkelingsprojecten van Let’s Care in San José de Buenavista, provincie Antique, gelegen op het eiland Panay. Dit prachtige tropische eiland is nog niet ontdekt door het toerisme, daarom kun je hier nog het echte Filipijnse leven ervaren. De plaatselijke bevolking is erg vriendelijk en nog oprecht geïnteresseerd in bezoekers. San José de Buenavista ligt aan de kust en kent mooie snorkellocaties, ongerepte natuur en uitgestrekte rijstvelden.

In San José heeft Let’s Care een aantal projecten om kinderen, jongeren en volwassenen een betere toekomst te bieden. Zo hebben wij een opvanghuis voor misbruikte meisjes, een programma voor straatjongens en bieden wij kinderen en jongvolwassenen de mogelijkheid om trainingen te volgen die hun positie op de arbeidsmarkt verbeteren. Daarnaast werken wij samen met veel verschillende scholen en milieuorganisaties om samen de omstandigheden in deze regio te verbeteren.

Wil jij ook werken in een ontwikkelingsland, stage lopen of onderzoek doen op een van de scholen of binnen 1 van onze projecten in dit prachtige land? Dat kan. Wij verzorgen voor jou de ideale situatie en tevens krijg je deskundige begeleiding op HBO en Universitair niveau zodat je leerrendement optimaal is. Voor verschillende studies zijn er diverse mogelijkheden.

Ontwikkelingsstudies
Pabo’s
Milieukunde
Andere studies
Agriculture / landbouw
Bosbouw
Bestuurskunde
Pedagogiek
Plantkunde
Sport gezondheid en management
Maatschappelijk werk en sociale studies
Duurzame studies en minors. We hebben veel dingen die mensen kunnen onderzoeken, uitzoeken of aan meehelpen.
Gezondheidskunde
Politiek / Bestuur
Verpleging
Staat jou opleiding er niet bij, overleg dan met ons naar de mogelijkheden. Tevens kun je als je reeds afgestudeerd bent ook buitenlandse werkervaring opdoen.

Let's sponsor our work!

Help direct mee aan een
betere wereld voor iedereen.

Let's get up to date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
en actuele ontwikkelingen.