Typhoon relief

We hebben onze laatste evaluatie van de geboden hulp uitgevoerd. In de rapportage kunt u dit gedetailleerd nalezen. Het tyfoon project is nu afgerond. Alle hulp is nu volledig in gebruik, de huizen zijn gebouwd, de scholen zijn af (het day-care centrum in Tabong Tabong bijna), de vissersmaterialen zijn in gebruik, mensen hebben weer een inkomen. Kortom de getroffenen hebben hun leven dankzij uw en onze hulp weer kunnen oppakken en het leven is weer bijna genormaliseerd voor deze mensen.

Zij, Let’s Care en de maatschappelijk werksters in deze gebieden, zijn u erg dankbaar voor uw vertrouwen in ons en uw financiële steun. Hieronder de geplaatste berichten voor dit project.

We hebben onlangs de resultaten bezocht van de verleende hulp. Via onderstaande link kunt u deze rapportage lezen.  Narrative Report of Typhoon Yolanda Haiyan results
We zijn erg blij met de resultaten en de tevredenheid van de getroffenen en overheid die we met onze inspanningen hebben kunnen helpen. Wij willen de volgende hoofdsponsoren hartelijk danken voor hun vertrouwen in ons werk en de steun die zij deze mensen hebben gegeven.

 • Project Panay: Arnout Mostert
 • Stichting de Wilde Ganzen
 • Molenaar Sieperda
 • Familie Ros
 • Danstribe 5 ritmes Nijmegen en Utrecht
 • School de Holterenk
 • NH kerk Beekbergen
 • Ducht Philippine Association
 • Rijnsprong BVST. Georg schule
 • Dockwise shipping company
 • Stichting Molenaars Kinderfonds

 

Hieronder de verslagen van de vorderingen en activiteiten binnen dit project van tyfoon Relief. 

April 2014;  Overhandigen van bouwmaterialen en medicijnen voor 209 families ism Dockwise Shipping comapny en Project Panay (Arnout Mostert)  short narrative report- KALIBO& CAPIZ relief Operation April 23-24,2014
6,7 8 Januari 2014: De aflevering van bouwmaterialen voor 90 families, 90 families hygiene kits, materialen voor 20 vissersboten en medicijnen voor Panagatan eiland 1,2 en 3 in de Sulu zee (€ 7500,-).Klik hier voor het verslag van deze tocht.
4 Januari: de St. Georgschule in Goch zamelt € 1300,- in.
27 en 29 December 2013: Over de levering van de bouwmaterialen, materialen voor het maken van vissersboten, hygiene kits en regenopvang materialen op de 2 eilanden (Maneguin en Malalisson eiland) hebben we weer een rapportage gemaakt. Zo kunt u meebeleven welk werk we doen en hoe de resultaten tot dusverre zijn.

Het geld wordt goed besteed en we doen er alles aan om te zorgen dat de juiste hulp bij de juiste mensen terechtkomt. klik op de link hiernaast. verslag aflevering materialen culassi eilanden tyfoon Haiyan

25 December: De Utrechtse 5 ritmes danstribe olv Sietske Venema heeft voor ons € 885,- bij elkaar gedanst.
21 December: De Nijmeegse 5 ritmes danstribe olv Gaby van Dillen heeft voor ons € 915,- bij elkaar gedanst.

Lieve dansers, hartelijk dank!

 14 December 2013: Leerlingen van Basisschool de Holterenk in Holten bakken en verkopen pepernoten en speculaas en zamelen oud papier in voor de hulp aan de slachtoffers van de Tyfoon Haiyan! Leerlingen, leerkrachten en ouders, hartelijk dank namens de getroffen mensen in Antique Filippijnen.
30 November 2013: Het afleveren van bouwmaterialen en hygienekits aan 100 families in Barbazza en Tibiao

Verslag aflevering hulpgoederen Typhoon Slachtoffers Antique

Let's sponsor our work!

Help direct mee aan een
betere wereld voor iedereen.

Let's get up to date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
en actuele ontwikkelingen.