Wilde ganzen vliegen met ons mee

De Wilde Ganzen hebben ons vorige week bericht dat onze nieuwste project aanvraag voor de uitbreiding van ons centrum, de aanschaf van middelen en voorzieningen en uitbreiding en verbetering van de Eco Farm goedgekeurd is. Dit is fantastisch!!!We willen de beneden ruimten van ons centrum vergroten door simpelweg de muren eruit te breken en aan de zijmuren weer op te bouwen. De gemeentelijk ingenieur heeft dit al goedgekeurd en de kosten begroting al opgesteld. We hebben gepland dit eind van het jaar uit te voeren. De kinderen kunnen dan tijdelijk in het vrijwilligershuis ondergebracht worden. Dit geeft ons zoveel meer werk, eet, studeer en kookruimte. We groeien uit ons jasje. Op de bovenverdieping maken we nu de Therapie ruimte gereed, zodat we daar in een mooie rustige ruimte de trauma behandelingen en counseling kunnen uitvoeren.

Wij moeten zelf € 26.000,- bijeen verzamelen en dan doet de Wilde Ganzen er € 13.000,- bij. We zitten met ons eigen bedrag al op de helft. Met fondsenwervende acties zullen we deze gelden bijeen verzamelen. De Soroptimisten hebben met de Tulpenverkoop € 1600,- verzameld. Het Hosanna koor in Beekbergen € 350,-. Stichting Bekhuis vandaag op onze verjaardag weer met een enorm mooi bedrag en er staat nog meer op stapel. Er wordt nog gewandeld in Nijmegen op de vierdaagse en ook zorgen onze vrijwilligers en Ambassadeurs voor mooie bedragen.

Wilt u ook ons steentje bijdragen zodat we dit geld op de Filipijnen goed kunnen inzetten? Klik op onderstaande link en help ons mee!

Let's sponsor our work!

Help direct mee aan een
betere wereld voor iedereen.

Let's get up to date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
en actuele ontwikkelingen.