• Mooie wikkelarmband van grijs suede, katoen en howliet half edelsteen en een mooie lichtblauwe knoop en bedeletje met Let's Care erop. 18-19 cm omvang

  Werking van Howliet

  Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig. Howliet helpt bij astraal reizen, meditatie en bij het contact maken met vorige levens. Fysiek heeft de steen een positieve werking op slaapproblemen en calciumtekort en daarmee op botten en tanden.

  Verzorging

  Howliet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

  Toepassingen

  • Howliet kan op of bij het lichaam gedragen worden.
  • Als de steen enige tijd in de hand gehouden wordt, kan het woede absorberen (goed reinigen hierna!)
  • De steen kan in een ruimte geplaatst worden.
  • Het kan verwerkt worden tot een elixer.

  Chakra

  Kruin chakra (7e)
 • Wikkelarmband van turqoise halfedelstenen met leer en brass belletjes en een groene knoop.    
 • Mooie wikkelarmband met groene jade, grijs suede, groen en geel katoen, schlepje, zilver metalen bedeltjes, Let's care label en een groene kleine knoop. maat 18-19 cm breed

  Werking groene Jade

  Reiniging, bescherming en voorspoed. Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.

  Verzorging

  Jade kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

  Toepassingen

  • Jade kan op of bij het lichaam gedragen worden.
  • De steen kan in een ruimte geplaatst worden.

  Sterrenbeeld

  Weegschaal

  Chakra

  Hartchakra (4e)
 • Wikkelarmband van licht groen-geel suede en gele jade halfedelstenen met  brass bedeltjes en een gele knoop. maat 18-19 cm
 • Strech armband met rozenkwarts en labradoriet en let's care bedeltje. maat 18-19 cm

  Werking Labradoriet

  Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten. Naast deze algemene eigenschapen van labradoriet heeft goud labradoriet de volgende aanvullende eigenschappen: Goud labradoriet heeft een connectie met hogere bewustzijnsniveaus en versterkt daardoor o.a. trance en helderziendheid. Daarnaast helpt het je in contact brengen met wijsheden uit je onderbewuste. Het is een steen die sterk inwerkt op het zonnevlecht chakra en heeft daardoor een positieve werking op de maag, milt, lever, galblaas en bijnieren.

  Verzorging

  Labradoriet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

  Toepassingen

  • Labradoriet kan op of bij het lichaam gedragen worden.
  • De steen kan op een plek op het lichaam gelegd worden of vastgehouden worden.
  • Het kan in een ruimte geplaatst worden als bescherming tegen negatieve invloeden en energie.

  Chakra

  Zonnevlecht chakra (3e), hart chakra (4e) (en keel chakra (5e) en voorhoofd chakra (6e) als er sprake is van een blauwe gloed).

  Sterrenbeeld

  Leeuw, Schorpioen en Boogschutter.

  Werking Rozenkwarts

  Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

  Verzorging

  Rozenkwarts kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

  Chakra

  Hartchakra (4e)

  Sterrenbeeld

  Stier & Weegschaal
 • Stretch armband met maansteen en hematiet en bedeltje Let's Care.  Maat 18-19 cm

  Werking maansteen

  Vrouwelijke energie, vruchtbaarheid en intuïtie. Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn. Fysiek werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel. De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

  Toepassingen

  • Maansteen kan op of bij het lichaam gedragen worden.
  • De spirituele werking van maansteen wordt ondersteund door hem op het voorhoofd te leggen.
  • De psychische werking van maansteen wordt ondersteund door hem op het voorhoofd te leggen.
  • Het kan verwerkt worden tot een elixer, wat met name effectief is tegen bij slapeloosheid en slaapwandelen.

  Verzorging

  Maansteen is een hele zachte en broze steen. Er komen gemakkelijk krassen in en hij is zeer breekbaar. Met het onderhouden van de steen is het verstandig om chemicaliën, fel zonlicht en water zo veel mogelijk te vermijden. Als de steen zijn glans verliest kan je deze opwrijven met een doek met eventueel wat olie erop. Maansteen kan natuurlijk bijzonder goed opgeladen worden in het maanlicht. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

  Chakra

  Heiligbeenchakra (2e)

  Sterrenbeeld

  Kreeft, Schorpioen en Weegschaal

  Werking Hematiet

  Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Het verbetert de concentratie en het geheugen. Het is een goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Hematiet heeft een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals bloedarmoede, aambeien en neusbloedingen. Het werkt eveneens bij kramp in de benen en bij slapeloosheid.

  Verzorging

  Hematiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar moet goed afgedroogd geworden als het in contact is geweest met water. De steen kan anders gaan roesten. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

  Toepassingen

  • Hematiet kan op of bij het lichaam gedragen worden, bij voorkeur direct op de huid.
  • De steen kan op een plek op het lichaam gelegd worden waar de werking nodig is.
  • Het kan verwerkt worden tot een elixer.

  Sterrenbeeld

  Ram

  Chakra

  Basischakra (1e)  
 • Leuk gekleurd etui van palmblad. Geschikt voor make up, telefoon, sleutles etc. maten 21 cm lang, 12 cm hoog en 3 cm dik
 • Leuke etui voor make up, telefoon, geld, sleutels etc. maten 21 lang bij 12 hoog en 3 cm dik. Gemaakt van palmblad met leuk motief
 • Mooie stevige unieke handtas met houten hengsel gemaakt van palmblad. Gevoerd met vakje voor telefoon en rits om de tas dicht te doen. De tas is gemaakt door vrouwen in bergdorpen op het eiland Negros. Met de aanschaf van deze tas steunt u deze vrouwen en kunt u ervoor zorgen dat hun kinderen naar school kunnen gaan. Maten 40 cm lang, 33 cm hoog (inclusief de houten handvaten) 14 cm dik
 • Heerlijke natuurlijke zeep van planten (papaya en kokosolie) met een lekkere geur. Verpakt in een bamboe zeepbakje. Dus multifunctioneel en 100% afbreekbaar (op het plastic wat om de zeep zit na). De zeep weegt ongeveer tussen de 80-en 100 gram Dus geen plastic douchegel meer, maar terug naar een stuk zeep. Op deze manier kunt u bijdragen aan een beter milieu en uiteraard helpt u Let's Care hiermee. Ook leuk om kado te geven. De zeep is ontwikkeld binnen Let's Care en gemaakt door vrouwen uit de buurt en onze meisjes. Zij leren hierdoor weer een vaardigheid en verdienen hier wat mee.
 • Mooie stevige handtas gevoerd, met rits. Leuke frisse kleuren. Maten 40 cm lang, 21 cm dik en 33 cm hoog.
 • Stretch armband met groene jade en zwarte zoetwaterparel en Let's Care bedeltje Maat 18-19 cm

  Werking groene jade

  Reiniging, bescherming en voorspoed. Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.

  Verzorging

  Jade kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Hier vind je meer informatie

  Werking Parel

  Zuivering, vrede, emotionele balans en transformatie. De zachte en zuiverende energie van parel brengt rust, vrede en verlichting. De zuiverende werking heeft niet alleen betrekking op het lichaam maar ook op de geest en ziel. Het stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen). Het helpt stress en negatieve emoties zoals boosheid en schuldgevoelens loslaten en brengt emotionele balans. Het zorgt voor een heldere geest, concentratie en focus en helpt mentale ruis en afleidende gedachten verminderen. Parel bevordert spirituele groei en transformatie en zorgt voor begeleiding hierbij doordat het contact helpt maken met gidsen, hogere energieën en kennisbronnen. Fysiek zuivert parel het lichaam en helpt stressgerelateerde klachten tegen gaan.

  Verzorging

  Parel bestaat uit relatief zacht, organisch materiaal en is veel kwetsbaarder dan de meeste edelstenen. Het is daarom het beste om ze zo min mogelijk bloot te stellen aan chemicaliën, cosmetica, schoonmaakmiddelen, zeep en fel zonlicht. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

  Chakra

  Allemaal